Albert Heijn Loon

Uurloon Albert Heijn

Wil je het Albert Heijn uurloon voor 2023 weten? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt! We laten je hieronder zien hoeveel je verdient als vulploegmedewerker bij Albert Heijn.
Inhoudsopgave

12 uur of minder contract (Per week)

Niet iedereen verdient hetzelfde; het hangt allemaal af van het type contract dat je hebt. Hieronder leggen we de verschillen in het AH salaris voor 2023 uit. De hoogte van je loon is namelijk afhankelijk van de voorwaarden in je contract.
Als je bij Albert Heijn een contract hebt van 12 uur of minder per week, ontvang je een all-in loon. Dit betekent dat alle extra's zoals vakantiegeld en winstuitkering direct in je salaris zijn inbegrepen. Zo hoef je nooit te wachten op deze uitkeringen. Erg handig!
Als je minder dan 12 uur per week werkt bij Albert Heijn, ontvang je een all-in loon. Dit houdt in dat alle extra's, zoals je vakantiegeld, direct in je salaris zijn verwerkt. Hieronder vind je een tabel met een overzicht van het all-in salaris. Verderop op deze pagina staat het salaris voor wie meer dan 12 uur per week werkt.
Tabel met Lonen
Leeftijd Salaris
13, 14 en 15 jaar oud 3,66 + 32,97% = 4,87 euro per uur
16 jaar oud 4,22 + 32,97% = 5,61 euro per uur
17 jaar oud 4,82 + 32,97% = 6,41 euro per uur
18 jaar oud 5,29 + 32,97% = 7,03 euro per uur
18 jaar oud (en een functiejaar) 5,35 + 32,97% = 7,11 euro per uur
19 jaar oud 6,19 + 32,97% = 8,23 euro per uur
20 jaar oud 7,74 + 32,97% = 10,29 euro per uur
21 jaar oud 9,68 + 32,97% = 12,87 euro per uur
21 jaar oud (en een functiejaar) 11,35 + 32,97% = 15,09 euro per uur
22 jaar en ouder 11,35 + 32,97% = 15,09 euro per uur
Cijfers uit begin 2022 – Albert Heijn loon 2023

Meer dan 12 uur contract (Per week)

Medewerkers met een contract vanaf 12 uur per week ontvangen twee keer per jaar een extra toeslag: de winstuitkering en het vakantiegeld. Deze extra's zijn niet in het reguliere loon inbegrepen!
Als je een contract hebt voor meer dan 12 uur per week, dan geldt het volgende loonschema:
Tabel met Salarissen
Leeftijd Salaris
13, 14 en 15 jaar oud 3,66 euro per uur
16 jaar oud 4,22 euro per uur
17 jaar oud 4,82 euro per uur
18 jaar oud 5,29 euro per uur
18 jaar oud (en een functiejaar) 5,35 euro per uur
19 jaar oud 6,19 euro per uur
20 jaar oud 7,74 euro per uur
21 jaar oud 9,68 euro per uur
21 jaar oud (en een functiejaar) 11,35 euro per uur
22 jaar en ouder 11,35 euro per uur
Cijfers uit begin 2022 – Albert Heijn loon 2023
Wil je weten wanneer je uitbetaald wordt? Bekijk dan onze pagina met loondagen. In het overzicht vind je ook informatie over wanneer de personeelskorting wordt uitbetaald, wat één keer per kwartaal gebeurt.
Wil je weten wanneer je salaris wordt uitbetaald? Neem dan een kijkje op onze pagina met uitbetaaldata pagina!

Albert Heijn Loon magazijnmedewerker

Op de werkvloer bij Albert Heijn is het salaris voor alle functies gelijk. Het maakt niet uit of je werkt als magazijnmedewerker, vulploegmedewerker of kassamedewerker, iedereen ontvangt hetzelfde basisloon.
Het is opvallend dat de functie van magazijnmedewerker niet expliciet wordt vermeld op de werken-bij-website van Albert Heijn. In plaats daarvan word je aangenomen als vulploegmedewerker, waarna je ook ingezet kunt worden voor taken in het magazijn. Desondanks kun je een voorkeur hebben voor werkzaamheden specifiek in het magazijn van de winkel.
Winkels streven er vaak naar om een vaste groep medewerkers te hebben die specifieke taken in het magazijn uitvoeren. Dit zorgt voor meer structuur en overzicht. Enkele gangbare taken in het magazijn zijn het persen en legen van karton, werken aan de flessenband, het opruimen van het magazijn, het splitsen van producten, en soms ook het verzorgen van winkelwagens en het schoonmaken van de winkel. Het precieze takenpakket kan verschillen per locatie en is vooral relevant in de grotere (XL) winkels.
Albert Heijn Loon magazijnmedewerker

Albert Heijn Loon Salaris België

Het loon van medewerkers die vanuit België voor Albert Heijn werken, is hetzelfde als dat van hun collega's in Nederland. De onderstaande tabel geeft een overzicht van de salarissen op basis van leeftijd. Opmerkelijk is dat er in België geen onderscheid gemaakt wordt tussen de verschillende afdelingen binnen de winkels.
Dit betekent dat het salaris voor medewerkers, ongeacht op welke specifieke afdeling ze zijn ingezet, gelijk blijft en wordt bepaald op basis van leeftijdsgebonden tarieven, zoals aangegeven in de tabel. Hierdoor wordt een uniform en eerlijk loonbeleid toegepast voor alle medewerkers, ongeacht hun locatie of de afdeling waar ze werkzaam zijn.

Verandering uurloon Albert Heijn

Bij Albert Heijn wordt het uurloon elk jaar herzien en afgestemd op de CAO (Collectieve Arbeidsovereenkomst). Dankzij deze koppeling wordt het salaris aangepast aan de inflatie, waardoor medewerkers jaarlijks een aangepast loon kunnen verwachten. In de afgelopen jaren zijn er meerdere wijzigingen doorgevoerd, gebaseerd op de uitkomsten van onderhandelingen tussen Albert Heijn en de vakbonden. Voor het meest recente nieuws en updates over deze onderhandelingen kun je terecht in de nieuwssectie van Sam, onder het tabblad "personeel".
Wanneer de resultaten van de CAO-onderhandelingen bekend zijn en het nieuwe loon is vastgesteld, wordt deze informatie direct geüpdatet op de officiële website van Albert Heijn. Het is daarom verstandig om de website regelmatig te controleren, zodat je altijd op de hoogte bent van eventuele veranderingen in het uurloon. Deze aanpassingen zijn afhankelijk van de uitkomsten van de onderhandelingen tussen Albert Heijn en de vakbonden en kunnen jaarlijks verschillen.

Vakbond Albert Heijn Loon

Elk jaar zetten de vakbonden zich in om een zo gunstig mogelijk uurloon voor medewerkers van Albert Heijn te realiseren. Hun doel is om een salaris te onderhandelen dat recht doet aan de belangen van alle werknemers. Een belangrijk onderdeel van deze onderhandelingen is het vaststellen van het Uurloon Albert Heijn. Als medewerker kun je ervoor kiezen om je bij een vakbond aan te sluiten. Dit geeft je de kans om actief betrokken te zijn bij de onderhandelingen en invloed uit te oefenen op de arbeidsvoorwaarden.
Voor meer informatie over het aansluiten bij een vakbond en de voordelen daarvan, kun je op Sam gebruik maken van het zoekveld en zoeken naar “Vakbond”. Hier vind je uitgebreide details over het vakbondslidmaatschap, de doelstellingen en hoe je als medewerker kunt profiteren van deze samenwerking. Het is een handige bron voor medewerkers die meer willen weten over hun rechten en belangen binnen Albert Heijn en hoe ze actief betrokken kunnen zijn bij het verbeteren van arbeidsvoorwaarden.

Vakbond voordelen & Uurloon Salaris Albert Heijn

Lid zijn van een vakbond biedt diverse voordelen. Zo kun je rekenen op ondersteuning als je problemen krijgt met je werkgever. Of het nu gaat om een arbeidsconflict, gedwongen ontslag, of een reorganisatie, een vakbond kan je belangen behartigen en je adviseren. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij de vakbond zelf. Het lidmaatschap brengt wel jaarlijkse kosten met zich mee, maar in situaties waarin je hulp nodig hebt, kan een vakbond van grote waarde zijn!
Het is zeker de moeite waard om dit eens goed te bekijken! Een vakbond kan namelijk veel voor je betekenen, vooral op cruciale momenten in je loopbaan.
Albertheijnloon ah uitbetaaldata 2024

Waarom gaat jaarlijks Uurloon Albert Heijn omhoog?

Dit heeft onder andere te maken met inflatie. Je merkt het waarschijnlijk zelf ook: bijna alles wat je koopt, zoals het brood dat je eet, wordt elk jaar duurder. Dit geldt ook voor andere producten en diensten. Om ervoor te zorgen dat dit betaalbaar blijft, zetten de vakbonden zich in om een goede CAO te regelen die rekening houdt met deze prijsstijgingen.
De vakbonden proberen elk jaar je loon iets te verhogen. Dat is wel zo eerlijk, aangezien de kosten voor boodschappen en andere uitgaven ook elk jaar stijgen. Dit proces wordt mede geregeld door de vakbonden. Hoger op deze pagina lees je meer over hoe je jezelf kunt aansluiten bij een vakbond en welke voordelen dat met zich meebrengt.

Minder dan 12 uur contract Albert Heijn

Als je bij Albert Heijn een contract hebt van minder dan 12 uur per week, ontvang je een all-in loon. Dit betekent dat je vakantiedagen en winstuitkering direct in je salaris zijn verwerkt. Zo hoef je niet te wachten op je vakantiegeld of winstuitkering, want dit is al inbegrepen in je maandelijkse betaling. Handig en overzichtelijk!
De vakantiedagen die je normaal gesproken zou opbouwen, zijn direct verwerkt in je salaris. Hierdoor ontvang je meteen een hoger loon! Dit is ook de reden waarom het uurloon voor contracten van minder dan 12 uur hoger ligt dan het uurloon voor contracten van meer dan 12 uur per week. Zo krijg je direct een lekker salaris zonder te hoeven wachten op extra uitkeringen.

Medewerker voordeel plan

Naast je uurloon kun je ook profiteren van extra voordelen die Albert Heijn biedt! Een goed voorbeeld hiervan is de Medewerker Voordeelpas. Hiermee kun je indirect nog meer besparen. We hebben hier een uitgebreid artikel over geschreven waarin je alle voordelen van deze pas kunt ontdekken. Zeker de moeite waard om te bekijken!
Neem een kijkje op onze pagina over het Medewerker Voordeel Plan. Het zou zonde zijn om deze voordelen mis te lopen tijdens je loopbaan bij Albert Heijn! Hier vind je alle details over hoe je optimaal kunt profiteren van de extra's die deze supermarkt te bieden heeft.
Deze website betreft een informatie website! | Alle rechten voorbehouden!
| Website ontwikkeld door Hmmarketing